Sylvie Meis pronkt met haar fraaie figuur

Sylvie Meis pronkt met haar fraaie figuur

Silvie weet hoe het spelletje gespeeld wordt: opvallende jurkjes scoren het beste.

In april 1978 werd Sylvie Meis geboren in Breda en het duurde zo'n 19 jaar tot het moment dat iedereen in Nederland met haar kennis kon maken. Ze speelde namelijk een figurantenrol in Goede tijden, slechte tijden. Niet veel later was ze het gezicht van Fox Kids.

Nu een kleine 25 jaar later is Sylvie vooral een beroemdheid in Duitsland en op Instagram waarop ze de nodige merkjes aanprijst. Ze prijst zichzelf aan als een "moeder, ondernemer, tv-presentator, liefdadigheidsbeschermer, merkambassadeur en mediapersoonlijkheid."

#BreastCancerSurvivor
Daarnaast is ze ook een 'Breast Cancer Survivor', oftewel een overlevende van borstkanker. In mei 2009 werd namelijk bij haar borstkanker ontdekt, gelukkig in een vroeg stadium en ze werd succesvol geopereerd.

Als actrice dook ze op in de komedieserie Costa! en daarna in de spinoff-film Pista!. Naast wat Duitse optredens werd ze nooit een enorm succesvol actrice. Ze bleek beter te zijn in het presenteren van vooral Duitse shows.

Mega opvallend
Op Instagram deelde Sylvie een foto in een wel heel opvallend jurkje. Ze was aanwezig bij de lancering van een nieuw merkje. Uiteraard prijst ze die even aan. Interessanter is dus het blauwe jurkje met misschien wel het opvallendste bovengedeelte van het jaar. Chapeau Sylvie!


De 45-jarige Sylvie Meis in haar mega opvallende jurkje zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair