Moïse Trustfull uit de kleren voor bekend ondergoedmerk: "kijk mij momentje"

Moïse Trustfull uit de kleren voor bekend ondergoedmerk: "kijk mij momentje"

De Nederlandse actrice/celeb heeft een deal met Hunkemöller en laat dat zien op Instagram.

De Nederlandse actrice / celeb Moïse Trustfull weet zichzelf al een tijdje flink in de kijker te spelen via onder meer Instagram. De nodige zomerse foto's verschenen online en het leverde haar ondertussen zo'n 61k volgers op.

Al meerdere keren promootte ze in de badkamer een bekend badschuimmerk (Dove) en nu gaat ze in zee met Hunkemöller. De eerste kiekjes vind je nu terug op haar Insta.

Films en series
Van acteren kwam het de afgelopen periode niet echt, maar wie weet pakt ze die draad binnenkort weer op. Zo zijn er wel meer Insta-gezichten die rollen bemachtigen door hun social-bekendheid.

Ze speelde in 2022 nog in twee producties. In de korte film Gnomes en de tv-serie Scrooge Live. Daarvoor had ze rollen in Flikken Rotterdam, Spangas op Zomervakantie, Losers en Goede tijden, slechte tijden.

Binnenkort meer
"Vandaag een shoot gehad waar ik echt al weken naar uit keek. Een knijp mij momentje om zo'n bijzondere campagne voor zo'n geweldig merk te doen. Grote dank aan de Hunkemöller fam," schrijft ze bij wat foto's van achter de schermen. Binnenkort kunnen we meer verwachten.


De 28-jarige Moïse Trustfull in ondergoed zien? Check de foto's op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingDe Dove-foto's in de badkamer even zien?
Moïse Trustfull ligt in bad op verleidelijke Insta-foto's


NieuwsFilm

meest populair