Moïse Trustfull in een open jasje en ze heeft er niets onder aan

Moïse Trustfull in een open jasje en ze heeft er niets onder aan

De Nederlandse celeb / actrice was gisterenavond bij de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring.

De Nederlandse celeb Moïse Trustfull zagen we even geleden nog op Instagram met een visuele aankondiging dat ze een campagne heeft opgenomen met het bekende merk Hunkemöller. Dit geeft aan dat ze toch best populair is.

De in 1995 geboren Moïse, dochter van BNers Quinty Trustfull en Orlando Trustfull, heeft dan ook voldoende volgers op Insta. De teller staat nu op 61 duizend. Toen ze in juni 2021 voor het eerst op FilmTotaal stond, was dat aantal nog duidelijk lager.

Sinds 2021
Sinds 2021 deed Moïse niet zo heel erg veel in film- of tv-serieland. Ze was te zien in de korte horrorfilm Gnomes waarin ze volgens de IMDb een 'Female victim' speelde. Vorig jaar dook ze op in Scrooge Live van de tv-zender MAX. Moïse was daarin Belle.

Verder speelde ze niet in films of series. Dit jaar presenteerde Trustfull samen met JayJay Boske het programma Bergafwaarts van de zender Veronica. Moise heeft een relatie met de zanger Kaj van der Voort.

Jasje
Gisterenavond vond de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring plaats. Moïse was er ook, en was half ziek en hongerig. "Even een glam kiekje omdat iedereen beeldig staat te zijn bij de televizier en ik half grieperig vega burgers zit te eten. Fijne avond" schreef ze bij twee foto's waarop we haar in een open jasje zien.


De 28-jarige Moïse Trustfull in haar jasje zien? Check de foto's op haar Instagram-pagina.

Of zie je Moïse liever in een badpak? Recent plaatste ze namelijk wat foto's die haar fans zeker niet willen missen.

NieuwsFilm

meest populair