Moïse Trustfull ritst haar badpak open en heeft een verrassing

Moïse Trustfull ritst haar badpak open en heeft een verrassing

De Nederlandse semi-celeb/actrice vermaakt zich prima op Instagram met allerlei give-aways.

Zoek de naam Moïse Trustfull op in Google en je vindt bovenaan waardoor ze vooral bekend is: haar moeder Quinty Trustfull. Maar ook haar vader is zeker geen onbekende. Hij luistert naar de naam Orlando Trustfull, oud-voetballer van onder meer Feyenoord en Vitesse.

Moïse doet haar ding al een tijdje op eigen houtje. Zo speelde ze in wat film- en tv-producties en had ze een eigen kledingwinkel. Tegenwoordig sluit ze heel wat dealtjes met bekende merken die graag in de picture komen bij haar 61K volgers op Instagram.

Films en series
Het lijkt er niet op dat we Moïse binnenkort weer zien in een film of serie. Haar optreden in in 2022 lijkt geen positief effect te hebben gehad op haar acteerambities. Ze lijkt zich vooral te storten op Instagram.

Zo startte ze alweer even geleden haar kanaal Food by Moïse waarop ze allerlei dingen doet rondom eten. Zo deelt ze "Hotspotss, recepten en meeeeeeer." Het levert haar vast de nodige gratis lunches en diners op.

Badpak
Op haar gewone kanaal zien we Moïse nu bij een ijsbad in een badpak. Ze prijst opnieuw iets leuks aan, dit keer een kauwgommerk. Om nog iets meer op te vallen, zit de rits van haar badpak flink naar beneden geritst.


De 28-jarige en goedlachse Moïse Trustfull in haar badpak zien? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair