Marvel scoort tweede "Rotten"-film met derde 'Ant-Man'

Marvel scoort tweede "Rotten"-film met derde 'Ant-Man'

Dikke tegenvaller voor Marvel Studios.

De nieuwste Marvel-film draait nu in de Nederlandse bioscopen. Gisteren plaatsten we nog het artikel Eerste recensies 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania': Net 'Star Wars' met imposante Kang waaruit bleek dat de ontvangst onder de critici erg wisselend is. Nu is duidelijk dat de film niet "fresh" is op Rotten Tomatoes.

De Tomatometer van Ant-Man and the Wasp: Quantumania blijft op dit moment steken op 53 procent na 158 recensies. En dat is toch alweer 10 procent lager dan na de eerste reeks recensies.

Critics Consensus
"Ant-Man and the Wasp: Quantumania mist vooral de vonk van vermaak die de eerdere avonturen wel hebben, maar Kang van Jonathan Majors is een spannende slechterik die klaar staat om de koers van de MCU te veranderen," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

FilmTotaal-recensent Justus Stemfoort bleef in zijn recensie steken op drie sterren en schreef onder meer: "De film bevat absoluut leuke momenten, maar de pure massaliteit van de film ontneemt hem de lichtvoetigheid die de eerdere delen nou juist zo leuk maakte."

Eternals
Eind 2021 verscheen de Marvel-film Eternals. Deze film noteerde destijds een score van 47 procent. De grote vraag is nu of het publiek zich kan vinden in de reacties van de critici op de derde Ant-Man.



NieuwsFilm

meest populair