3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

West Side Story (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Rachel Zegler, Ansel Elgort, Ariana DeBose, e.a. | Kijk direct
1957, New York. Tony, een voormalig lid van jeugdbende de Jets, valt voor de charmes van Maria. Eén probleem: haar broer is de leider van de rivaliserende Sharks. De twee beginnen een verboden romance en stuiten op weerstand van hun vrienden en familie. Ondertussen nemen de spanningen tussen de bendes steeds verder toe.



Death on the Nile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey, e.a. | Kijk direct
De Egyptische vakantie van de Belgische speurneus Hercule Poirot aan boord van een glamoureuze rivierboot verandert in een angstaanjagende zoektocht naar een moordenaar wanneer de idyllische huwelijksreis van een ogenschijnlijk perfect paar op tragische wijze wordt onderbroken. Daarbij blijkt elke huwelijksgast een mogelijke verdachte.



Frozen (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jennifer Lee & Chris Buck | Cast: Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, e.a. | Kijk direct
[Elsa groeide afzonderlijk van haar zus Anna op vanwege haar magische ijskrachten. De twee zien elkaar pas weer wanneer Elsa gekroond wordt tot koningin. Helaas gaat het al snel mis wanneer Elsa per ongeluk heel Arendelle bevriest. Ze slaat op de vlucht, maar haar zus wil haar niet opnieuw verliezen en is vastberaden om haar terug naar huis te halen.





Bekijk de afbeeldingOOK INTERESSANT
De 5 beste films die dit jaar op Netflix zijn verschenen


NieuwsFilm

meest populair