'Solo 2' krijgt een teleurstellende update van regisseur

'Solo 2' krijgt een teleurstellende update van regisseur

De fans willen maar al te graag een sequel, maar ziet de studio dat wel zitten.

Ron Howard, regisseur van Solo: A Star Wars Story, heeft een update gegeven over een eventueel vervolg op de film. Maar die is niet heel erg bemoedigend...

In de film zagen we jonge versies van klassieke Star Wars-personages Han Solo (Alden Ehrenreich) en Lando Calrissian (Donald Glover), maar ook nieuwe personages die gespeeld werden door Emilia Clarke, Woody Harrelson en Paul Bettany. Ook werd de terugkeer van Darth Maul aangekondigd aan het einde van de film, wat leek te duiden op toekomstplannen voor de franchise.

[h2]Geen nieuwe hoop[/h2]
Toen de film uiteindelijk matig werd ontvangen en flopte aan de box-office, trok Lucasfilm al snel de keutel in. Fans zijn in de jaren erna echter behoorlijk vocaal geweest online over een vervolg en die roep blijft circuleren. Regisseur Howard werd gevraagd naar de mogelijkheden voor een Solo 2 tijdens een interview met NME, maar had de volgende teleurstellende reactie:

"De enige gesprekken die over een Solo-sequel worden gevoerd zijn afkomstig van de fans. Zover ik weet, heeft een vervolg geen prioriteit voor Lucasfilm. Maar die film bevat een hoop geweldige personages, en Lucasfilm waardeert de mening van de fans, dus zeg nooit nooit. Maar op dit moment zijn er geen concrete plannen om dat verhaal voort te zetten."

Solo: A Star Wars Story is te streamen via Disney+.

NieuwsFilm

meest populair