Orlando Bloom en Katy Perry romantisch op blote voeten in Tokyo

Orlando Bloom en Katy Perry romantisch op blote voeten in Tokyo

Zo zoet!

Zo romantisch ... Orlando Bloom en Katy Perry genieten van een verblijf in Japan. Alles is daar in feeststemming vanwege de feestdagen.

De acteur van Pirates of the Caribbean en zijn partner maakten foto's in een prachtige hal vol spiegels. Op zijn Instagram schrijft Orlando hieronder: "Tokyo, wat een feestgevoel hier. Veel liefs aan jullie."

Ontspannen
Orlando is gekleed in een blauwe tuinbroek met wit shirt. Voor hem staat Katy Perry, gekleed in een rood met groene jurk. Overal om hen heen brandt feestverlichting in verschillende kleuren.

Het stel ziet er heel ontspannen uit, blij met hun tijd samen in een andere omgeving. Ze staan op blote voeten, waardoor de plaatjes extra zoet zijn. Het paar is sinds 2016 samen en delen een dochtertje van twee jaar oud.

Het stel heeft een prachtige beleving in Japan, te zien aan de foto's die Orlando hieronder deelt. Ook het filmpje van zijn bijzondere maaltijd met kaviaar is prachtig om te zien. De rook komt van het blad af bij het serveren, waardoor het gerecht nog imposanter oogt.



NieuwsFilm

meest populair