Nieuwe DC-baas James Gunn deelt kerstwens en nieuwe filmprojecten

Nieuwe DC-baas James Gunn deelt kerstwens en nieuwe filmprojecten

DC-baas James Gunn deelt foto met zijn vrouw Jennifer Holland en een ENORME kerstboom

De nieuwe DC-baas James Gunn deelt een foto met zijn volgers op Twitter. Hij staat met zijn vrouw Jennifer Holland bij een ENORME kerstboom in de meest vrolijke omgeving die iemand zich voor kan stellen. Het lijkt verdacht veel op de filmset van de kersteditie van Guardians of the Galaxy.

James Gunn is pas sinds een paar weken aangesteld als mede-directeur, maar houdt de fans goed op de hoogte. Soms zijn het plagerijtjes rond nieuwe DC-projecten. En soms draait het om serieuzere zaken als de controverse rond een nieuwe Wonder Woman of Superman.

Nieuwe films
James Gunn blijft echter positief en enthousiast, terwijl hij nieuwe filmverhalen verder ontwikkelt. De nieuwe Superman-film zal over de eerdere dagen van de stalen held gaan, waardoor Henry Cavill niet opnieuw te zien zal zijn. Toch zal de film niet echt gaan over de oorsprong van de held, maar wel ingaan rond de begindagen van de journalist in de metropool.

Ook verwacht hij eerdaags meer concreet te kunnen zijn over andere filmprojecten. De foto's op Twitter staan hieronder. Het volledige artikel staat bij Comic Book hier.



NieuwsFilm

meest populair