Salma Hayek vindt het geluk bij Antonio Banderas

Salma Hayek vindt het geluk bij Antonio Banderas

En het vervolg op 'Puss in boots'

Antonio Banderas is weer te horen in Puss in boots: The Last Wish samen met Salma Hayek. De twee sterren kennen elkaar al heel lang. Zij hebben een bijzondere vriendschap.

Het duurde 11 jaar, voordat er een vervolg kwam op de film met die gelaarsde kat. Waarom het zolang duurde, terwijl beide films zo aanstekelijk zijn, is onbekend.

Antonio was al langer bezig met het eerste deel, vertelt hij: "Het eerste deel draag ik al ongeveer 20 jaar mee. Toen startte ik al met inspreken. Ik praat met een zwaar accent, dat mijn echte accent is. In die tijd kende ik weinig Engels. Ik heb nog steeds een accent, en dat is prima. Het hoort bij mij."

Vrienden
Salma Hayek en Antonio Banderas kletsen op de achtergrond onophoudelijk bij. De presentatrice begrijpt het en zegt lachend dat zij veel bij te praten hebben. Precies wat vrienden doen als zij elkaar een tijd niet hebben gezien.

Gemeend zegt Salma: "Antonio betekent zoveel voor mij. Ik ben zo trots op hem. We kennen elkaar al meer dan 20 jaar en hebben contact weten te houden. Dat is knap in deze industrie. Zeker omdat Antonio nooit gestopt is met werken en altijd onderweg is. Antonio is mijn geluksbedeltje. Mijn allereerste screentest was met hem. Mijn allereerste rol was met hem. Dat was Desperados."

Antonio vertelt: "We zijn praktisch samen begonnen in de filmindustrie in Amerika. We zijn vrienden. Echt al heel lang. De keren dat wij samenwerken, voel ik meteen onze onderlinge chemie."

Het interview bij Today staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair