Dit is de prachtige dochter van het topmodel (en actrice) Cindy Crawford

Dit is de prachtige dochter van het topmodel (en actrice) Cindy Crawford

Kaia Gerber is zelf ook al een beroemdheid.

Twee dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de dochter van het Italiaanse topmodel Monica Bellucci en de Franse acteur Vincent Cassel. De 18-jarige Deva is net zoals haar moeder nu al een zeer geliefd model. Een dochter van een ander wereldberoemd model is net zoals Deva eveneens al een grote naam.

Deva brak al op jonge leeftijd door, maar hetzelfde kan gezegd worden over Kaia Gerber, de dochter van Cindy Crawford (en de zakenpersoon Rande Geber, maar eveneens een voormalig model). De 21-jarige Kaia heeft dus wel de juiste genen om in de modewereld te slagen.

Nu al
Ondanks het feit dat Kaia dus nog behoorlijk jong is, heeft ze nu al geposeerd voor menig beroemd modeblad zoals o.a. Vogue en Pop Magazine. Ook heeft ze al gewerkt voor modehuizen als Prada, Chanel en Versace.

Geen verkeerde lijst dus, maar de appel valt natuurlijk niet ver van haar boom. Niet alleen heeft de iconische Cindy Crawford haar altijd gesteund en geholpen, soms verschijnen moeder en dochter soms zelfs samen op een catwalk of rode loper, zoals dat hieronder ook het geval is.



Acteercarriere
Kaia wist zelfs al een rol te bemachtigen in de film Sister Cities, maar deze stamt wel alweer uit 2016. Haar moeder was ook in diverse films te zien, al speelde wel vaak gewoon zichzelf. Haar laatste film was ook alweer een tijdje geleden, namelijk The Simian Line uit 2001, waarin ze Sandra speelt.

Kiekjes van alleen Kaia zijn hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair