3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a. | Te zien op: HBO Max
De doorgewinterde countryzanger Jackson Maine belandt na een optreden in een bar waar hij betoverd raakt door het gezang van serveerster Ally Campano. Hij is zelfs zo onder de indruk van haar talent dat hij haar meevraagt op tour. De twee worden verliefd op elkaar. Terwijl haar ster rijzende is, raakt hij steeds verder aan de grond.



Nomadland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, e.a. | Te zien op: Disney+
De zestiger Fern besluit na het overlijden van haar man en een reeks andere tegenslagen alles achter zich te laten en haar leven over een andere boeg te gooien. Ze bouwt haar bestelbusje om tot camper en trekt als heuse nomade de wijde wereld in. Onderweg maakt ze kennis met de veerkracht en vindingrijkheid van de andere nomaden die ze tegenkomt.



The Prom (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Murphy | Cast: Jo Ellen Pellman, Ariana DeBose, Meryl Streep, e.a. | Te zien op: Netflix
Emma wil niets liever dan met haar vriendin Alyssa naar het feestelijke eindejaarsbal van haar school, maar helaas maakt de homofobe ouderraad dat onmogelijk. Wanneer vier uitgedoofde Broadwaysterren lucht krijgen van Emma's verhaal, besluiten ze naar haar woonplaats af te reizen om haar te kunnen helpen. Dat doen ze echter vooral om hun eigen imago een boost te geven.





Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair