3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Blinded by the Light (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gurinder Chadha | Cast: Viveik Kalra, Kulvinder Ghir, Hayley Atwell, e.a. | Kijk direct
1987, Engeland. Javed is een onzekere tiener van Pakistaanse komaf. Op een dag vindt hij een cassettebandje met muziek van Bruce Springsteen. Al snel raakt hij gefascineerd door de artiest. Dit tot groot ongenoegen van zijn familie. In de nummers van Springsteen vindt Javed de inspiratie om in verzet te komen tegen de verwachtingen van zijn ouders en de samenleving.



Long Shot (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Levine | Cast: Charlize Theron, Seth Rogen, Bob Odenkirk, e.a. | Kijk direct
De eigenzinnige politica Charlotte Field besluit een gooi te doen naar het presidentschap. Wanneer ze op een receptie de werkloze journalist Fred Flarsky tegen het lijf kent, die ze nog kent van vroeger, besluit ze hem in te huren als haar speechschrijver. Hij stelt niet alleen haar politieke strategieën op de proef, maar ook haar hart.



8-Bit Christmas (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dowse | Cast: Neil Patrick Harris, Wislow Fegley, Steve Zahn, e.a. | Kijk direct
Jaren tachtig. Jake, een tienjarige jongen uit een voorstad van Chicago, wil met kerst niets anders hebben dan de nieuwste en beste Nintendo. Hij komt daarbij recht tegenover zijn vrienden te staan in een spannend avontuur om deze spelcomputer te pakken te krijgen. Tijdens dit avontuur leert Jake een belangrijke les die hem altijd bij zal blijven.





Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair