3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Spontaneous (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian Duffield | Cast: Katherine Langford, Charlie Plummer, Yvonne Orji, e.a. | Kijk direct
Middelbare scholier Mara geniet volop van het leven en de ontluikende liefde met haar klasgenoot Dylan. Ze weet echter niet wat haar overkomt wanneer sommige scholieren helemaal uit het niets exploderen... letterlijk. Zo ontdekken Mara en Dylan hoe belangrijk het is om van dag te dag te leven, zeker als elk moment samen het laatste kan zijn.



Moonfall (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Halle Berry, Patrick Wilson, Michael Peña, e.a. | Kijk direct
NASA-medewerker Jo Fowler, oud-astronaut Brian Harper en complotdenker K.C. Houseman moeten samenwerken om de planeet te redden wanneer de maan op mysterieuze wijze uit zijn baan wordt gestoten en op rampkoers komt met de aarde. Tijdens hun missie komen ze achter een groot, onverwachts geheim over de maan.



Cast Away (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy, e.a. | Kijk direct
Chuck Noland, een werknemer van koeriersbedrijf FedEx, heeft een hectisch leven. Daardoor heeft weinig tijd voor zijn vriendin. Zijn hectische leven wordt abrupt onderbroken wanneer zijn vliegtuig neerstort in de Grote Ocean. Hij blijkt de enige overlevende te zijn en strandt op een onbewoond eiland. Daar moet hij vechten om te overleven.





Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair