3 films die nieuw op streamingdienst SkyShowtime staan

3 films die nieuw op streamingdienst SkyShowtime staan

Ontdek ook het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds november een streamingdienst rijker: SkyShowtime. Ook op dit platform zijn een hoop goede films en series te vinden. FilmTotaal heeft vandaag drie films voor je op een rijtje gezet die recentelijk zijn toegevoegd aan de catalogus van SkyShowtime.

Firestarter (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Keith Thomas | Cast: Zac Efron, Sydney Lemmon, Ryan Kiera Armstrong, e.a. | Kijk direct
Het jonge meisje Charlie probeert erachter te komen waar haar bijzondere pyrokinetische krachten vandaan komen. Hoe ouder ze wordt, hoe moeilijker ze deze onder controle kan houden. Ondertussen doen haar ouders er alles om haar uit handen te houden van een schimmige organisatie die haar wil gebruiken als wapen. Noodgedwongen slaat de familie op de vlucht.



The Bad Guys (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pierre Perifel | Cast: Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina, e.a. | Kijk direct
Een topteam van criminele dieren - bestaande uit een wolf, een slang, een piranha, een haai en een tarantula - staat voor hun grootste uitdaging ooit. Na jarenlang ontelbare overvallen te hebben gepleegd zonder gepakt te worden, dreigen ze nu de bajes in te gaan. De wolf sluit een deal om dat te voorkomen: de groep moet beloven zich voortaan als brave modelburgers te gedragen.



Overlord (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julius Avery | Cast: Jovan Adepo, Mathilde Ollivier, Wyatt Russell, e.a. | Kijk direct
Enkele uren voordat D-Day losbarst, worden twee Amerikaanse paratroepen boven het door de nazi's bezette Normandië neergeschoten. Daar ontdekken ze in een mysterieus laboratorium onder een kerk dat de nazi's bijzondere experimenten hebben uitgevoerd. De soldaten komen oog in oog te staan met vijanden die over bovennatuurlijke krachten beschikken.





Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair