Eerste reacties op 'M3GAN': de volgende horrorlegende is opgestaan

Eerste reacties op 'M3GAN': de volgende horrorlegende is opgestaan

Weet de film aan de verwachtingen te voldoen?

Ondanks dat de aankomende horror/thriller M3GAN van Universal Pictures en Blumhouse pas begin januari in de wereldwijde bioscopenzalen te zien zal zijn, mochten enkele critici echter al een vroege vertoning van de film bijwonen.

Sinds het verschijnen van de eerste beelden mocht de nieuwe horrorfilm van regisseur Gerard Johnstone en producers Jason Blum en James Wan al rekenen op vele positieve reacties van het publiek. Online verschenen gisteren de eerste reacties en het is duidelijk dat de film aan de verwachtingen zal voldoen.

Gewelddadig, angstaanjagend &... hilarisch
De eerste reacties op de film beloven een "wilde rit" die "op zijn best is wanneer het leunt op de gekkigheid die de marketingcampagne zo viraal maakte." Zelfs wordt de film omschreven als "de eerste sinds een lange tijd die het maximale haalt uit het 'killer doll' concept en toch zijn eigen smaakvolle persoonlijkheid creëert."

Lees hieronder de online reacties:







In M3GAN volgen we Gemma die plotseling de verzorger wordt van haar 8-jarige weesnichtje Cady. Onder grote werkdruk besluit Gemma, die zich onzeker en onvoorbereid voelt om ouder te worden, haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging beide problemen op te lossen.

De stem van M3GAN wordt ingesproken door Jenna Davis. Naast Davis zijn er ook rollen voor onder andere Allison Williams, Violet McGraw en Ronny Chieng.

M3GAN is vanaf 5 januari te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair