3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Get Out (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a. | Kijk direct
Chris, een zwarte fotograaf, ontmoet de ouders van zijn witte vriendin Rose voor het eerst tijdens een weekendje op hun landgoed. Missy en Dean blijken erg aardig. Toch krijgt Chris langzaamaan het gevoel dat er iets niet helemaal klopt. Er gebeuren steeds meer rare dingen tijdens hun verblijf. Uiteindelijk komt hij achter de waarheid en moet hij vechten voor zijn leven.

Taxi Driver (1976)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Jodie Foster, Cybill Shepherd, e.a. | Kijk direct
De eenzame Vietnamveteraan Travis Bickle kan vaak niet slapen en werkt daarom 's nachts als taxichauffeur in New York City. Vanuit zijn auto ziet hij hoe de stad steeds verder aan het verloederen is. Bickle begint zich daar steeds meer aan te ergeren. Op een gegeven moment heeft hij er genoeg van en komt hij in actie, met alle gevolgen van dien.

House of Gucci (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, e.a. | Kijk direct
Wanneer Patrizia Reggiani op een feestje Maurizio Gucci ontmoet, weet zij dat ze haar man gevonden heeft. De twee trouwen en bevechten hun positie binnen het modehuis. Binnen de familie is de sfeer behoorlijk giftig, maar daar is Reggiani als geen ander tegen opgewassen. Nadat Gucci haar dumpt, is ze bereid om tot het uiterste te gaan om terug te krijgen waar ze altijd al van droomde.



Ook interessant voor jou:



NieuwsFilm

meest populair