3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Wonder Woman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Chris Pine, David Thewlis, e.a. | Kijk direct
Wanneer de Britse piloot Steve Trevor met zijn vliegtuigje neerstort voor de kust van Themyscira, het van de buitenwereld afgeschermde Amazonen-eiland, leert Wonder Woman over een oorlog in de mensenwereld die miljoenen levens dreigt te vernietigen. De heldin besluit met Trevor mee te gaan om in te grijpen. Hierbij ontdekt zij haar ware krachten.

The Iron Lady (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Phyllida Lloyd | Cast: Meryl Streep, Jim Broadbent, Anthony Head, e.a. | Kijk direct
Margaret Thatcher schopte het als kruideniersdochter van eenvoudige komaf tot de eerste vrouwelijke premier van Engeland. Daarvoor heeft ze een zware strijd moeten voeren in een door mannen gedomineerde wereld. Tegenwoordig is er weinig meer van die ijzersterke vrouw over. Thatcher kampt met beginnende dementie en het gemis van haar overleden echtgenoot Denis.

Whiplash (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Miles Teller, J.K. Simmons, Jayson Blair, e.a. | Kijk direct
De talentvolle jazzdrummer Andrew Neyman studeert aan het conservatorium in Manhattan. Hij is gepassioneerd en van plan om de top te bereiken. Zijn veeleisende docent Terence Fletcher, die berucht is om zijn tirannieke lesmethodes, drijft hem tot het uiterste van zijn kunnen, maar ook bijna tot waanzin.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair