3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

District 9 (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neill Blomkamp | Cast: Sharlto Copley, Jason Cope, Nathalie Boltt, e.a. | Te zien op: Netflix
Johannesburg, jaren tachtig. Na de stranding van een buitenaards ruimteschip, treffen technici uitgehongerde, garnaalachtige aliens aan. Deze worden ondergebracht in sloppenwijken, waar ze twintig jaar leven onder erbarmelijke omstandigheden. De aliens sluiten zich aan bij een verzetsbeweging onder leiding van een wrede overheidsfunctionaris en komen in actie.

See How They Run (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom George | Cast: Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Harris Dickinson, e.a. | Te zien op: Disney+
West End, 1950. Na de brute moord op een regisseur, staat de politie voor een raadsel. Aan de sombere rechercheur Stoppard en zijn enthousiaste nieuwe partner Stalker om het mysterie op te lossen. Daarvoor moeten ze de even glamoureuze als verderfelijke wereld van het theater induiken, waar al snel iedereen een verdachte blijkt.

Synchronic (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Benson en Aaron Moorhead | Cast: Anthony Mackie, Jamie Dornan, Katie Aselton, e.a. | Te zien op: Prime Video
Dennis en Steve, vrienden van jongs af aan, redden dagelijks levens als twee van New Orleans' meest bekwame paramedici. Een reeks gruwelijke sterfgevallen, die verband lijken te houden met een nieuwe designerdrug, zorgt voor paniek in de stad. De drug blijkt zeer vreemde neveneffecten te hebben. Ook de vriendschap van Dennis en Steve blijkt niet veilig.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair