De 3 beste films die nu in de bioscoop draaien

De 3 beste films die nu in de bioscoop draaien

Tijd voor popcorn en cola!

Er draaien op dit moment weer een aantal hele goede en mooie films in de bioscopen. FilmTotaal heeft daarom vandaag drie films voor je op een rijtje gezet die je absoluut op het grote scherm gezien moet hebben.

Black Panther: Wakanda Forever (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Coogler | Cast: Letitia Wright, Tenoch Huerta Mejía, Angela Bassett, e.a. | Recensie
Wakanda rouwt om de dood van T'Challa. Een jaar na dit verlies, bevindt het Afrikaanse land zich in een geopolitieke crisis na een incident met vibranium. Hierdoor belandt Wakanda in oorlog met Namor, de heerser van een onderwaterkoninkrijk, en zijn onderdanen. Ondertussen staat Shuri voor de keuze of zij haar broer opvolgt als de Black Panther.



Barbarian (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zach Cregger | Cast: George Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Recensie
Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.



The Son (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Florian Zeller | Cast: Hugh Jackman, Zen McGrath, Laura Dern, e.a. | Recensie
Enkele jaren na de scheiding van zijn ouders, wil de zeventienjarige Nicholas niet meer bij zijn moeder Kate wonen. Hij verhuist naar zijn vader Pete en diens nieuwe gezin. Nicholas is depressief en suïcidaal. Pete wil niet dezelfde fouten maken als zijn vader vroeger en doet er alles aan om Nicholas de zorg en liefde te geven die hij nodig heeft. Daarvoor moet hij de nodige offers brengen.



NieuwsFilm

meest populair