Netflix zet gewelddadige scifi-vechtfilm aan de kant

Netflix zet gewelddadige scifi-vechtfilm aan de kant

De makers van 'Absolute Dominion' moeten op zoek naar een nieuwe distributiepartner.

Netflix heeft besloten om Absolute Dominion, een gewelddadige scifi-vechtfilm, niet langer te distribueren. Ook heeft producent Blumhouse zich teruggetrokken. Dat meldt Variety.

Een opvallende ontwikkeling: Netflix en Blumhouse hebben hun handen afgetrokken van Absolute Dominion. De streamingdienst kondigde dit project eerder dit jaar aan, maar wil er nu dus niets meer mee te maken hebben.

Het is op dit moment nog onduidelijk waarom Netflix en Blumhouse dit besluit hebben genomen. De film is al volledig opgenomen en wordt momenteel gemonteerd. De makers hebben Variety laten weten op zoek te gaan naar een nieuwe distributeur.

Vechten, vechten, vechten
In Absolute Dominion is de wereld vernietigd door religieuze oorlogen. In een wanhopige poging om de mensheid te redden, organiseert een groep wereldleiders een vechttoernooi. De kampioen mag de absolute dominantie van één godsdienst claimen.

De scifi-vechtfilm is een project van regisseur Lexi Alexander (Punisher: War Zone). Sterren die erin meespelen zijn onder meer Alex Winter (Bill & Ted Face the Music) en Patton Oswalt (Eternals).

NieuwsFilm

meest populair