3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Power Rangers (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Israelite | Cast: Dacre Montgomery, Naomi Scott, Elizabeth Banks, e.a. | Kijk direct
Vijf doodgewone scholieren veranderen na de vondst van een stel mysterieuze stenen in ware superhelden. Al snel trekken hun krachten een buitenaardse bedreiging aan. De tieners moeten dan ook in actie komen om de wereld te redden. Maar eerst moeten ze hun angsten overwinnen en een hechte groep zien te vormen.

Ocean's 8 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anna Hathaway, e.a. | Kijk direct
Debbie Ocean, de zus van de legendarische oplichter Danny Ocean, komt vrij uit de gevangenis. Stilzitten doet ze echter niet. Ze stelt een perfect vrouwenteam samen om de roof van de eeuw te plegen. Het doel is om een ketting van meer dan 150 miljoen dollar buit te maken op een prestigieus modegala in New York.

Gravity (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, e.a. | Kijk direct
Medisch ingenieur Ryan Stone is op ruimtependelmissie met veteraan Matt Kowalski. Wanneer een routineuze ruimtewandeling door puinbrokken in een regelrechte nachtmerrie ontaardt, zijn de twee volledig op zichzelf aangewezen. Hun kansen zijn klein, maar toch zijn de astronauten vastberaden om te overleven.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair