3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Love and Monsters (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a. | Kijk direct
Zeven jaar geleden werd de aarde overgenomen door reusachtige monsters. Sindsdien wonen de overlevenden in bunkers onder de grond. Joel Dawson is niet bepaald een held en zet nooit een stap buiten. Dat verandert wanneer hij ontdekt dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Hij besluit een levensgevaarlijke zoektocht te ondernemen.

American Assassin (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Cuesta | Cast: Dylan O'Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, e.a. | Kijk direct
Student Mitch Rapp is met zijn vriendin Katrina Harper op vakantie op Ibiza. Er vindt een terroristische aanslag plaats, waarbij Harper om het leven komt. Rapp weet de terrorist te traceren en besluit een wraakactie voor te bereiden. Hierdoor komt hij op de radar van de CIA te staan. De CIA besluit hem te rekruteren en hem op te leiden voor een missie.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a. | Kijk direct
De razendsnelle, knalblauwe egel Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet wanneer kwaadwillenden zijn krachten willen stellen en belandt op aarde. Maar ook hier is hij niet veilig, want de overheid opent al snel de jacht op hem en zet daarbij de knettergekke Dr. Robotnik in. Gelukkig krijgt Sonic hulp van politieagent Tom en diens vriendin.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair