3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Dune (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, e.a. | Te zien op: HBO Max
De familie Altreides heerst over Arrakis. Op deze gevaarlijke zandplaneet is een kostbaar goedje te vinden dat wordt geproduceerd door enorme zandwormen. Paul worstelt met zijn rol als toekomstige heerser. Hij wordt tot het uiterste gedreven wanneer hij de toekomst van zijn familie en volk moet beschermen.

Cinderella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kay Cannon | Cast: Camila Cabello, Nicholas Galitzine, Billy Porter, e.a. | Te zien op: Prime Video
Ella wordt ontzettend slecht behandeld door haar stiefmoeder en -zussen. Toch weerhoudt dat haar er niet van om haar dromen na te jagen. Op een dag ontmoet ze de knappe prins Robert. Het is liefde op het eerste gezicht, maar de mensen om hen heen gooien allerlei blokkades op. Gelukkig is daar de magische Fab G om Ella een handje te helpen.

Red Notice (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, e.a. | Kijk direct
Meesterdief Nolan Booth is voor een opdrachtgever op zoek naar een mythisch kunstwerk: de gouden eieren van Cleopatra. Hij is erg succesvol, maar wordt regelmatig afgetroefd door The Bishop, de meest gezochte kunstrover ter wereld. Booth vindt een onverwachte partner in de opgepompte FBI-agent John Hartley om The Bishop te stoppen.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair