De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Luckiest Girl Alive (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Barker | Cast: Mila Kunis, Finn Wittrock, Connie Britton, e.a. | Kijk direct
Ani FaNelli heeft het perfecte leventje voor zichzelf weten op te bouwen in New York. Maar wanneer ze wordt uitgenodigd door een regisseur voor een documentaire over een heftig incident dat plaatsvond op haar oude middelbare school, dreigt FaNelli alles waar ze hard voor heeft gewerkt te verliezen.

Uncharted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, e.a. | Kijk direct
Nathan Drake, een jonge barman, wordt op een dag meegesleurd op avontuur door Victor Sullivan, een schatzoeker die op zoek is naar de best bewaarde goudschat ter wereld. Sullivan ondernam eerder een poging met Sam, de broer van Nate die vermist is geraakt. Samen gaan Drake en Sullivan op pad om en proberen ze Sam terug te vinden.

Blackout (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Macaroni | Cast: Josh Duhamel, Abbie Cornish, Nick Holte, e.a. | Kijk direct
Cain wordt wakker in een Mexicaans ziekenhuis. Hij blijkt zijn herinneringen kwijt te zijn. Wanneer hij ene Anna ontmoet, duurt het niet lang voordat hij weer weet wie hij is. Cain moet voor zijn leven vechten wanneer verschillende vijandige kartels de jacht op hem openen. Hij blijkt van elk kartel wel iets te hebben gestolen.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair