3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Long Shot (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Levine | Cast: Charlize Theron, Seth Rogen, Bob Odenkirk, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix / Videoland
Charlotte is een keurige presidentskandidaat en Fred een brutale journalist. De twee kennen elkaar van vroeger en komen elkaar per toeval weer tegen op een feestje. Charlotte moet werken aan haar gevoel voor humor en vraagt Fred daarom als haar speechschrijver. Samen gaan ze op tour door het land en al snel slaan de vonken over.

Jaws (1975)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
Wanneer een rustig dorpje wordt opgeschrikt door de aangespoelde lichaamsdelen van een jonge vrouw, vermoedt de sheriff al snel dat het om een haai gaat. De burgemeester weigert het strand te sluiten. Als de onrust toeneemt, besluit de sheriff samen met een oceanograaf en oude haaienjager in actie te komen.

Lightyear (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angus MacLane | Cast: Chris Evans, Keke Palmer, Uzo Aduba, e.a. | Te zien op: Disney+
Buzz Lightyear is een onbevreesde kosmonaut. Wanneer hij samen met zijn kameraad Alisha Hawthorne tijdens een testmissie neerstort op een planeet, moet hij een speciaal kristal inzetten om te kunnen ontsnappen. Ondertussen moet hij zien af te rekenen met keizer Zurg, een reusachtige robot.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair