3 veelbelovende films van Netflix die binnenkort verschijnen

3 veelbelovende films van Netflix die binnenkort verschijnen

De streamingdienst komt in de laatste maanden van dit jaar weer met een aantal mooie titels.

Netflix brengt ieder jaar een hoop films uit. Ook in de laatste maanden van 2022 komt de streamingdienst met een aantal veelbelovende titels. FilmTotaal heeft 3 aankomende Netflix-films voor je op een rijtje gezet die je absoluut niet mag missen.

Blonde (8 september 2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Dominik | Cast: Ana de Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale, e.a.
Hollywood, jaren 50. Ondanks haar tragische jeugd, weet Norma Jeane Mortenson het te schoppen tot filmster. Ze wordt wereldberoemd onder de naam Marilyn Monroe en groeit uit tot een waar sekssymbool. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt.



Enola Holmes 2 (4 november 2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a.
Enola Holmes neemt haar eerste zaak als detective aan. Ze wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen rondom een meisje dat spoorloos is verdwenen. Om de zaak tot een goed einde te kunnen brengen, moet ze niet alleen beroep doen op haar vrienden, maar ook op haar bekende broer Sherlock. Enola en haar team stuiten al snel op een grote samenzwering.

Trailer nog niet beschikbaar.

Guillermo del Toro's Pinocchio (december 2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro en Mark Gustafson | Cast: Gregory Mann, Ewan McGregor, Ron Perlman, e.a.
In het fascistische Italië van de jaren dertig maakt de houtbewerker Geppetto een pop die met behulp van magie tot leven komt en een echte jongen wordt. Geppetto geeft hem de naam Pinocchio. Al snel zorgt Pinocchio echter voor problemen, want hij is behoorlijk stout. De jongen worstelt met het voldoen aan de verwachtingen van zijn vader en het vinden van de ware betekenis van het leven.



NieuwsFilm

meest populair