Gotische horror 'Sleepy Hollow' krijgt een reboot van Paramount

Gotische horror 'Sleepy Hollow' krijgt een reboot van Paramount

Het is echter nog onduidelijk of het over een film of serie gaat.

Het is nog niet gedaan met de Sleepy Hollow-franchise! Paramount heeft namelijk een deel gesloten met Lindsey Beer (TMNT-reboot, Star Trek 4) om de franchise te rebooten.

Beer zal naar verluidt de reboot schrijven, regisseren én produceren, in samenwerking met Todd Garner en Spencer Walken van Broken Road Productions. Het is echter wel nog vaag of het een film of een serie betreft.

Film of serie?
Als we kijken naar de geschiedenis rondom Sleepy Hollow, dan kan Paramount beide kanten op gaan. Zo was er de succesvolle filmversie van Tim Burton uit 1999, waarin we Johnny Depp als Ichabod Crane zagen, maar ook een Fox-serie die liep tussen 2013 en 2017.

Een filmversie lijkt echter meer voor de hand liggend, gezien het feit dat Beer zich met name met filmprojecten bezighoudt. Zo heeft ze net een Pet Sematary-prequel afgerond voor Paramount, en werkt ze niet alleen aan nieuwe delen binnen de Turtles- en Star Trek-franchises, maar ook aan Spider-Man spinoff Silver Sable.

Toch heeft Beer ook meegewerkt aan de nog te verschijnen Netflix-serie The Magic Order, dus een serie is niet helemaal onmogelijk.

NieuwsFilm

meest populair