3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Dear Evan Hansen (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Chbosky | Cast: Ben Platt, Amy Adams, Julianne Moore, e.a.
Evan Hansen, een scholier met een sociale angststoornis, kan maar moeilijk vrienden maken. Na de zelfmoord van een klasgenoot, probeert hij een band te krijgen met diens familie door te beweren dat hij goed bevriend was met hun zoon. Een actie waarmee hij zich daardoor behoorlijk in de nesten werkt.

Pig (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Sarnoski | Cast: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin, e.a.
Zonderling Rob woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht. Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld om op zoek te gaan naar zijn varken. Daar moet hij echter eerst afrekenen met zijn verleden.

Antebellum (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gerard Bush en Christopher Renz | Cast: Janelle Monáe, Eric Lange, Jena Malone, e.a.
Eden werkt als slavin op een katoenplantage. Veronica Henley is een moderne moeder en succesvol als activistisch schrijfster. Wanneer Henley in een gruwelijke werkelijkheid vast komt te zitten, moet ze de confrontatie aangaan met het duistere slavenverleden voordat het te laat is.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair