De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Interceptor (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Reilly | Cast: Elsa Pataky, Luke Bracey, Aaron Glenane, e.a.
J.J. Collins, de enige overgebleven officier op een afgelegen luchtverdedigingsbasis, voert de strijd van haar leven tegen een terroristische groepering onder leiding van de slinkse Alexander Kessel, een voormalige inlichtingenofficier. Terwijl de tijd dringt, moet Collins haar jarenlange tactische training en ervaringen inzetten om Kessel te stoppen.

#2 Gold (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Gaghan | Cast: Matthew McConaughey, Édgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, e.a.
Zakenman Kenny Wells is zwaar ongelukkig en zit volledig aan de grond. Hij snakt naar een klein succes. Samen met de mysterieuze geoloog Michael Acosta gaat hij op zoek naar goud in de jungle van Indonesië. Na maanden van tegenspoed stuiten de twee avonturiers op de grootste goudader ter wereld. Maar daarna doemen al snel nieuwe problemen op.

#3 Moneyball (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bennett Miller | Cast: Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman, e.a.
Billy Beane, de eigenzinnige directeur van de Oakland Athletics, baalt er flink van dat zijn honkbalclub geen sterspelers kan betalen. Hij kiest voor een gewaagde strategie om het spel te veranderen. Samen met honkbalstatisticus Peter Brand neemt Beane het op tegen de rest van de honkbalwereld. Hun aanpak blijkt een recept voor succes.



#4 A Perfect Pairing (2022)
#5 F*ck de Liefde 2 (2022)
#6 Solace (2015)
#7 Senior Year (2022)
#8 The Constant Gardener (2005)
#9 Toscana (2022)
#10 Jackass 4.5 (2022)


NieuwsFilm

meest populair