Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Check hier het nieuwe aanbod op Prime Video.

Het is zondag en dus kijken we weer naar alle films die nieuw waren toegevoegd aan het aanbod van Prime Video. Sommige weken is het enorm druk, deze week iets minder.

Benieuwd welke films er verder nog worden toegevoegd in april? Check dan hier ons overzicht.

Hail, Caesar! (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ethan Coen, Joel Coen | Cast: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes
Hail, Caesar! volgt een enkele dag in het leven van studiofixer Eddie Manix. Hij wordt geconfronteerd met een hele reeks problemen om op te lossen, waaronder de mysterieuze verdwijning van filmster Baird Whitlock.

Kaatru Veliyidai (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mani Ratnam | Cast: Karthik Sivakumar, Aditi Rao Hydari, Shraddha Srinath, RJ Balaji
De Kargiloorlog. Varun is een gevechtspiloot en Leela is een dokter. De twee zijn tot over hun oren verliefd op elkaar en hebben een relatie. Varun wordt echter aangehouden en achter de tralies gezet. Tijdens zijn gevangenschap kijkt hij terug op zijn relatie met Leela.

Another Round (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Vinterberg | Cast: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe
Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega's aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

NieuwsFilm

meest populair