De 29 films die HBO Max nieuw toevoegde deze week

De 29 films die HBO Max nieuw toevoegde deze week

Ook deze week is behoorlijk mooi!

Vorige week voegde HBO Max 9 films nieuw toe aan zijn aanbod. Deze week zijn het er maar liefst 29! We zetten de titels voor je op een rij en lichten er een aantal voor je uit.

Superman (1978)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Donner | Cast: Marlon Brando, Gene Hackman, Christopher Reeve, Ned Beatty
Jor-El stuurt zijn zoon Kal-El naar de aarde om de mensheid te redden. Hij wordt opgevoed door de familie Kent en Clark blijkt over superkrachten te beschikken. Als hij volwassen is gaat als reporter werken bij de Daily Planet. Wanneer het criminele meesterbrein Lex Luther de wereld wil overnemen, is de Superman de enige die hem nog kan stoppen.

Tenet (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, John David Washington
John David Washington is de Protagonist in Christopher Nolan's nieuwe scifi-actiefilm Tenet. Slechts gewapend met één woord - Tenet - moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar inversie...

Ventoux (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicole van Kilsdonk | Cast: Kasper van Kooten, Wilfried de Jong, Leopold Witte, Wim Opbrouck
Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de "spoken" uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

Tony Hawk: Until the Wheels Fall Off (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Jones | Cast: Tony Hawk, Stacy Peralta, Rodney Mullen, Lance Mountain
Volgt het privéleven van de beroemde skater Tony Hawk, zijn carrière en zijn band met skateboarden. Dat allemaal in nooit eerder vertoonde beelden, waarbij een cameracrew volledig toegang kreeg tot het leven van Hawk.

Son of a Gun (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julius Avery | Cast: Brenton Thwaites, Brendan Kerkvliet, Matt Flannagan, Geoff Kelso
JR is 19 en zit vast voor een klein vergrijp. Al snel leert hij de harde realiteit van het gevangenisleven. Bescherming is noodzakelijk om te kunnen overleven en al snel komt JR onder bescherming van de meest beruchte misdadiger van Australië, Brendan Lynch, te staan. Maar dat is niet gratis, want zodra JR op vrije voeten komt, moet hij Lynch en zijn bende helpen ontsnappen. Als beloning mag JR meehelpen met een reeks overvallen waarmee miljoenen dollars verdiend kunnen worden.

En verder
Werden ook al deze films nieuw toegevoegd.

Un sac de billes (2017)
Schneider vs. Bax (2015)
Paradise Trips (2015)
Monk (2015)
Maps to the Stars (2014)
Les héritiers (2014)
Ernest et Célestine (2012)
Deux jours, une nuit (2014)
A Weekend in Paris (2013)
Io sono l'amore (2009)
Black Sea (2014)
Vechtmeisje (2018)
The Paradise Suite (2015)
Still Alice (2014)
Night of the Living Dead (2021)
My Foolish Heart (2018)
Jagten (2012)
De Wederopstanding van een Klootzak (2013)
Broken (2012)
Broers (2017)
Bride Flight (2008)
Bram Fischer (2017)
Becoming Astrid (2018)
Alles stroomt (2009)

NieuwsFilm

meest populair