Deze actiethriller blijft Netflix echt helemaal domineren

Deze actiethriller blijft Netflix echt helemaal domineren

Nederland kijkt massaal naar 'The Ice Road' met Liam Neeson.

Nederlandse Netflix-kijkers blijven massaal genieten van The Ice Road; een actiethriller waarin Liam Neeson met een truck - in een race tegen de klok - een bevroren meer over moet zien te steken om een groep mijnwerkers te redden.

The Ice Road verscheen vorige week woensdag op de streamingdienst en belandde in één klap bovenaan in de Top-10 van de best bekeken films.

Het publiek smult duidelijk van deze prent. De actiethriller was de afgelopen dagen onafgebroken de populairste titel op het platform.

De critici daarentegen waren minder te spreken over The Ice Road. Op Rotten Tomatoes scoort hij namelijk slechts een magere 43 procent (met een gemiddelde beoordeling van een 5.0).

The Ice Road (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Hensleigh | Cast: Liam Neeson, Benjamin Walker, Laurence Fishburne, e.a. | FilmTotaal-recensie: 3 sterren
In het afgelegen noorden van Canada stort een diamantmijn in. Mike, die veel ervaring heeft als chauffeur op gladde wegen, wordt ingehuurd om de hierop volgende reddingsmissie te begeleiden. Voordat ze de wanhopige mijnwerkers kunnen redden, moeten hij en zijn team een bevroren meer over zien te steken. Dit maakt de missie ook voor hen levensgevaarlijk.


Ook benieuwd naar deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair