De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Bohemian Rhapsody (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, e.a.
Farrokh Bulsara heeft een simpele baan op het vliegveld maar grote ambities. Hij droomt van een carrière in de muziek. Samen met Brian May en Roger Taylor richt hij de band Queen op. Bulsara verandert zijn naam in Freddie Mercury en begint met zijn kompanen de ene na de andere hit uit te brengen. De groep groeit uit tot een ware sensatie.

Windfall (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie McDowell | Cast: Jason Segel, Lily Collins, Jesse Plemons, e.a.
Een man breekt in bij de lege villa van een miljardair. Het gaat mis wanneer de eigenaren, een arrogante techmagnaat en zijn vrouw, arriveren voor een spontaan weekendje weg. De indringer loopt al snel tegen de lamp. Door onverwachte omstandigheden moet hij echter een dag doorbrengen met het stel. De vraag rijst wie nu eigenlijk de echte dief is.

The First Purge (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gerard McMurray | Cast: Y'Ian Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, e.a.
Om de criminaliteitscijfers zo laag mogelijk te houden, start de Amerikaanse regering een bijzonder experiment: één nacht lang bestaan er geen wetten en mag iedereen ongestraft plunderen en moorden. Een drugsbaron probeert in zijn eigen wijk deze nacht te overleven en besluit om de politiek in te gaan. Het experiment loopt al snel volledig uit de hand.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair