3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Nightmare Alley (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, e.a.
Stanton Carlisle, een manipulatieve kermisartiest, is wanhopig op zoek naar een betere toekomst. Samen met een even sluwe als mysterieuze psychiater Lilith Ritter besluit hij rijke toeschouwers op te lichten. Hun ultieme doel is het bestelen van een schimmige zakenman. Maar wat Carlisle zich niet realiseert, is dat Ritter nog gevaarlijker is dan hij.

Fresh (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mimi Cave | Cast: Daisy Edgar-Jones, Sebastian Stan, Jojo T. Gibbs, e.a.
Wanneer Noa, die al een tijd gefrustreerd is over datingapps, in een kruidenierswinkel de aantrekkelijke Steve ontmoet, besluit ze de gok te wagen en hem haar nummer te geven. Na hun eerste date is Noa smoorverliefd en nodigt Steve haar uit om samen een romantisch weekendje weg te gaan. Ze ontdekt dan echter dat haar nieuwe minnaar enkele ongewone lusten verbergt.

Encanto (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jared Bush en Byron Howard | Cast: Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo, e.a.
De familie Madrigal woont in Encanto, een magische plek verscholen in de bergen van Colombia. Elk kind van de familie is gezegend met een unieke gave, op Mirabel na. Maar wanneer de kracht die om Encanto hangt in gevaar is, ontdekt Mirabel dat juist zij de sleutel is om de magie te redden. Alle hoop is op haar gevestigd.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair