Disney-acteur voedt geruchten over gigantische 'Star Wars'-rol

Disney-acteur voedt geruchten over gigantische 'Star Wars'-rol

Wordt Mena Massoud straks Ezra Bridger?

Mena Massoud voedt de speculatie dat hij op het punt staat te onthullen Star Wars-personage Ezra Bridger te spelen. Hij deelde in een Insta Story namelijk een stukje fanart dat hem afbeeldt als dat personage uit de animatieserie Star Wars: Rebels.

De acteur is al een behoorlijke tijd een fanfavoriete keuze voor de rol van Ezra Bridger. Gespeculeerd wordt dat het personage te zien is in een toekomstige live-action serie op Disney+.

Star Wars-personage spelen
Ezra Bridger is in de Star Wars-franchise opgegroeid op de planeet Lothal en debuteerde in de eerdergenoemde serie. Hij is een weeskind, iemand die zich bij de crew van het schip de Ghost voegt en er al snel achterkomt dat hij de Force kan gebruiken. Gelukkig is er de Jedi Kanan Jarrus die hem kan helpen te trainen.

Maar Ezra offert zichzelf ook op om zijn wereld te redden van Thrawn. Hij leeft nog, maar daarom wordt naar hem gezocht door Ahsoka Tano (die we in live-action ontmoetten in The Mandalorian). De verwachting van veel fans is dat Ezra straks te zien is in live-action.

Massoud voedt nu de speculatie dat hij zomaar eens die rol zou kunnen spelen in een van de aankomende Star Wars-projecten. Gedacht wordt onder meer dat het om de serie Ahsoka gaat.

NieuwsFilm

meest populair