Prime Video kwam met een rits opvallende nieuwe films deze week

Prime Video kwam met een rits opvallende nieuwe films deze week

Prime Video kwam onder meer met Chaos Walking!

Prime Video voegde weer een paar topfilms toe deze week. Zoals op elke zondag zetten we ook vandaag op een rij welke films er allemaal nieuw zijn toegevoegd. We duiken erin.

One Night Off (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Schreier | Cast: Emilio Moutaoakkil, Helgi Schmid, Carol Schuler, Milena Tscharntke
Noah is recent vader geworden. Maar hij is nog niet gewend aan zijn nieuwe rol. Als zijn vriendin Marie 's avonds uitgaat, kan hij eindelijk bewijzen dat het voor hem geen probleem is om een avondje alleen te zijn met de baby. Maar hij had niet gerekend op zijn roekeloze beste vriend Baumi!

Chaos Walking (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Holland, Daisy Ridley, Demián Bichir, David Oyelowo
Todd Hewitt is de laatste jongen in Prentisstown. Maar Prentisstown is niet als andere steden. Iedereen kan horen wat iedereen denkt, in een continue en overweldigende stroom lawaai. Privacy bestaat niet. Geheimen ook niet. Of toch wel? Net een maand voor zijn verjaardag, waarop hij een man zal worden, ontdekt Todd per ongeluk een plek van complete stilte. Dat zou onmogelijk moeten zijn. Maar Prentisstown heeft tegen hem gelogen, en dus moet hij op de vlucht.

Zombieland: Double Tap (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin
Tien jaar na de release van de moderne cultfilm Zombieland zijn hoofdrolspelers Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone, regisseur Ruben Fleischer (Venom) en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Deadpool) terug voor Zombieland: Double Tap. In deze actie komedie moeten de vier zombie killers het opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies, en zelfs een groep meedogenloze overlevenden, vanaf het platteland tot aan het Witte Huis. Geschreven door Rhett Reese, Paul Wernick en Dave Callaham.

The Last Shift (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Cohn | Cast: Richard Jenkins, Shane Paul McGhie, Da'Vine Joy Randolph, Ed O'Neill
De wat oudere Stanley werkt in een fastfoodketen waar hij het na ruim dertig jaar voor bekeken houdt. Tijdens zijn laatste werkweekend leidt hij Jevon op, die hem zal vervangen. Jevon is een getalenteerde, jonge schrijver die een omstreden visie op het leven heeft. De werelden van de twee mannen verschillen veel van elkaar. Toch ontstaat er tussen de twee een vertrouwensband.

Overcomer (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Kendrick | Cast: Alex Kendrick, Priscilla C. Shirer, Cameron Arnett, Shari Rigby
Het leven verandert voor coach John Harrison wanneer zijn dromen in verband met zijn basketbalteam van de middelbare school en het nationaal kampioenschap worden verpletterd onder het gewicht van onverwacht nieuws. De grootste fabriek wordt gesloten en honderden gezinnen verlaten de stad. John vraagt zich af hoe hij en zijn gezin een onzekere toekomst tegemoet moeten gaan.

The Weeknd x the Dawn FM Experience (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Micah Bickham | Cast: Daniel Lopatin, The Weeknd
Ga op in de Dawn FM-ervaring terwijl The Weeknd zijn nieuwste album live speelt in een theatraal onrustige en enerverende wereld.

NieuwsFilm

meest populair