'Star Wars'-regisseur over de toekomst van de franchise

'Star Wars'-regisseur over de toekomst van de franchise

Rick Famuyiwa heeft er het zijne over te zeggen.

Rick Famuyiwa regisseerde drie afleveringen van Star Wars-serie The Mandalorian. Tijdens een nieuw interview ging hij in op de toekomst van Star Wars-verhalen.

De regisseur maakte meerdere afleveringen, waaronder The Child, de tweede van de televisieserie. Hij wist Baby Yoda goed op te zetten en zijn Force-krachten te onthullen. En heel wat emotionele momenten te tonen, ondanks dat er geen menselijke gezichten te zien waren.

Star Wars-verhalen
Famuyiwa deelde tijdens een nieuw interview zijn visie op de toekomst van de Star Wars-franchise en op welke wijze daarin verhalen verteld worden.

"Ik denk dat de toekomst van Star Wars inhoudt dat we heel wat verschillende mogelijkheden gaan verkennen en verhalen vanuit meerdere perspectieven zullen belichten, want dat hebben we nog niet eerder gezien," begon Famuyiwa.

"Ik wil daar onderdeel van uit blijven maken. Je moet volgens mij zijn wat mensen zijn. En de mensen zijn nu een mondiale gemeenschap met verschillende perspectieven. Maar tegelijk bindt dat iedereen ook aan elkaar. Eerlijk gezegd is dat ook wat de Force is. Dat is waar het Star Wars-sterrenstelsel altijd om gedraaid heeft, wat je hebt gezien via de verschillende aliens en robots en soorten landschappen die er bekend en onbekend uitzien. Maar alles werd vormgegeven door dat universele thema."

NieuwsFilm

meest populair