Is dit de tegenstander van de nieuwe Iron Man in het MCU?

Is dit de tegenstander van de nieuwe Iron Man in het MCU?

Ironheart introduceert straks Anthony Ramos.

Disney+ en Marvel Studios introduceren binnenkort een nieuwe Iron Man-achtige held(in) in het Marvel Cinematic Universe. Zij heet Riri Williams, of zoals haar superheldennaam heet Ironheart. En ze is straks te zien in een serie die ook naar die superheldennaam vernoemd is.

Dominique Thorne mag straks de hoofdrol in de televisieserie spelen. Naast haar zien we ook Anthony Ramos in een mysterieuze rol. Hoewel, 'naast', het lijkt er eerder op dat het 'tegenover' haar wordt.

De grote vijand
Het gerucht gaat nu dat Ramos de slechterik in de serie speelt. Ook horen we dat hij mogelijk de naam Parker Robbins heeft, ofwel The Hood.

Het personage werd bedacht door Brian K. Vaughan, Kyle Hotz en Eric Powell en debuteerde in een comic-miniserie in 2002.

Parker was als jong jongetje de zoon van een bondgenoot van de Kingpin, wiens leven gewijd was aan de misdaad. Nadat hij per ongeluk een Nisanti-demon oproept en besluit diens laarzen en mantelkap te stelen, krijgt Parker een reeks superkrachten waarmee hij voor chaos zorgt in New York City. Hij wordt een van de ergste schurken van New York en richt Hood's Crime Syndicate op.

Hij schijnt een grotere rol te krijgen in het MCU en wel vaker dan alleen in deze televisieserie een rol te krijgen.

NieuwsFilm

meest populair