De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

A Madea Homecoming (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Perry | Cast: Tyler Perry, Cassi Davis-Patton, David Mann, e.a.
Madea is druk bezig met het voorbereiden van de komst van haar familie. Haar familie komt namelijk bijeen om het afstuderen van haar achterkleinzoon te vieren. Er doen zich echter allerlei problemen voor die de boel bemoeilijken. En dan breekt er ook nog eens ruzie uit.

Sans répit (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Régis Blondeau | Cast: Franck Gastambide, Simon Abkarian, Michaël Abiteboul, e.a.
Politieagent Thomas Blin wordt verdacht van corruptie. Op weg naar de begrafenis van zijn moeder, rijdt hij per ongeluk een man dood. In paniek besluit hij dit ongeluk te verdoezelen. Wanneer hij daarna bedreigd wordt door een mysterieuze getuige, ontspoort zijn leven volledig.

UFO (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Onur Bilgetay | Cast: Ipek Filiz Yazici, Ferit Aktug, Elif Cakman, e.a.
Deniz is een studente met muzikale ambities. Ze gelooft dat ufo's haar op een dag op zullen pikken van de aarde. Als ze valt voor Ese, een ruige motorracer die regionaal kampioen hoopt te worden, wordt hun geluk verstoord door een tragedie en weerstand van de familie.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair