3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Chaos Walking (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Holland, Daisy Ridley, Demián Bichir, e.a. | Te zien op: Prime Video
Todd Hewitt woont op een planeet waar door een virus alle vrouwen zijn verdwenen en de gedachten van mannen voor iedereen hoorbaar zijn. Op een dag komt hij Viola Eade tegen. Zij blijkt met haar ruimteschip te zijn neergestort op de planeet. Todd is de enige die haar kan helpen overleven. Samen slaan ze op de vlucht.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin McDonagh | Cast: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Mildred Hayes, de opstandige moeder van een vermoord meisje, kan het niet verkroppen dat de politie nog altijd geen dader heeft weten op te pakken. Ze begint een strijd tegen de lokale politie, die behoorlijk incompetent blijkt te zijn, door op drie aanplakborden een controversiële boodschap te zetten.

Birdbox (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Susanne Bier | Cast: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, e.a. | Te zien op: Netflix
In de nabije toekomst is het merendeel van de bevolking uitgemoord door aliens die je niet in de ogen mag kijken. Overlevende Malorie probeert zich samen met haar kinderen in veiligheid te brengen. Dat is moeilijk, want daarvoor moeten ze geheel geblinddoekt reizen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair