3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Equalizer (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, e.a.
Voormalig geheim agent Robert McCall zette zijn dood in scène om een rustig leven te kunnen leven. Wanneer de jonge prostituee Teri wordt ontvoerd door de Russische maffia, keert hij tegen zijn zin terug om haar te redden. Hij neemt het op tegen nietsontziende gangsters en mensenhandelaren.

Room (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lenny Abrahamson | Cast: Brie Larson, Jacob Tremblay, Sean Bridgers, e.a.
Joy wordt samen met haar vijfjarige zoontje Jack gevangengehouden in een kamer. Deze bevindt zich in de tuin van Old Nick, de man die Joy zeven jaar geleden ontvoerde. Jack kent de wereld alleen van televisie en de verhalen van zijn moeder. Wanneer hij steeds nieuwsgieriger wordt naar de buitenwereld, bedenkt zijn moeder een plan om te ontsnappen.

Roma (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Yalitza Aparicio, Diego Cortina Autrey, Marco Graf, e.a.
Cleo werkt als kindermeisje voor een welgesteld gezin met zes kinderen in Roma, een buitenwijk van Mexico-Stad, in de roerige jaren zeventig. Haar taak wordt door het scheurende huwelijk van de ouders alsmaar uitdagender. Ondertussen neemt ook haar eigen leven een onverwachte wending. Aan Cleo om zich staande zien te houden.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair