3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

No Time to Die (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Fukunaga | Cast: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play en Pathé Thuis (huur/koop)
James Bond leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter zijn hulp nodig heeft om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Deze missie blijkt veel verraderlijker te zijn dan verwacht en leidt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Brokeback Mountain (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle Williams, e.a. | Te zien op: Netflix
De cowboys Ennis en Jack waken voor hun werk over honderden schapen op een schitterende bergweide. Al snel ontstaat er iets moois tussen de twee. Maar dan is hun seizoenscontract afgelopen en scheiden hun wegen. Ze worden vader, krijgen kinderen en proberen een gewoon bestaan op te bouwen. Jaren later ontmoeten de mannen elkaar weer; een ontmoeting die hun leven aan het wankelen brengt.

Antlers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Keri Russell, Jeremy T. Thomas, Jesse Plemons, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Julia, een lerares uit een klein stadje die worstelt met haar verleden, merkt dat er iets niet klopt met Lucas, een van haar leerlingen. Hij is stil, ziet er onverzorgd uit en maakt vreemde tekeningen. Bezorgd probeert Julia samen met haar broer Paul, de sheriff, meer te weten te komen over het gezinsleven van Lucas. Zo stuiten de twee op een gevaarlijk geheim en een eeuwenoud kwaad.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair