De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Tinder Swindler (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Felicity Morris
Deze true crime-documentaire gaat over een Israëlische oplichter die zich op datingapps voordoet als een rijke jetsetter die handelt in diamanten. Met zijn gladde praatjes weet hij vrouwen in te palmen en miljoenen van hen te ontfutselen. Nu zinnen zijn slachtoffers op wraak.

Texas Chainsaw Massacre (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Blue Garcia | Cast: Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Mark Burnham, e.a.
Melody en Dante zien een perfecte zakenkans in een spookplaatsje in Texas: ze willen het omtoveren tot een walhalla voor hipsters, die het drukke stadsleven beu zijn. Al snel na aankomst ondervinden ze problemen met inwoners die niet willen vertrekken. Dan komen ze ook nog eens oog in oog te staan met Leatherface, een beruchte moordenaar met een masker van menselijke huid.

Fistful of Vengeance (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roel Reiné | Cast: Iko Uwais, Lewis Tan, Lawrence Kao, e.a.
Kai, een huurmoordenaar met superkrachten, is op een wraakmissie met zijn vrienden Lu Xin en Tommy. Samen reizen ze af naar Bangbok, waar ze de moordenaar van Tommy's zus Jenny hopen te vinden. Maar eenmaal daar komt er ook een andere dreiging op hun pad: ze moeten de wereld beschermen tegen een oeroude vijand.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair