3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a.
Vrachtwagenchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met maffiabaas Russell Bufalino, voor wie hij al snel allerlei misdaden uit gaat voeren. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Sheeran weet zich snel op te werken binnen het criminele wereldje, maar komt daardoor ook voor steeds lastigere keuzes te staan.

The Mitchells vs. the Machines (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Rianda en Jeff Rowe | Cast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, e.a.
De slimme spraakassistente Pal is uit op wraak nu zij door een update dreigt te verdwijnen. Katie Mitchell, een kunstzinnig buitenbeentje, wordt toegelaten tot de filmacademie en moet daarom verhuizen. Haar vader Rick staat erop dat de hele familie meereist om haar daarnaartoe te brengen. Maar dan breekt onderweg de robotapocalyps uit. Aan de Mitchells om de wereld te redden.

Gladiator (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, e.a.
De Romeinse generaal Maximus verslaat een noordelijk barbarenleger, maar wordt bij terugkomst verraden door de nieuwe keizer Commodus, de corrupte troonopvolger van Marcus Aurelius. Maximus weet op het nippertje te ontsnappen, belandt in een slavenkamp en keert uiteindelijk als gladiator terug naar Rome, waar hij in het Colosseum de ultieme confrontatie aangaat met Commodus.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair