De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Texas Chainsaw Massacre (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Blue Garcia | Cast: Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Mark Burnham, e.a.
Melody en Dante zien een perfecte zakenkans in een spookplaatsje in Texas: ze willen het omtoveren tot een walhalla voor hipsters, die het drukke stadsleven beu zijn. Al snel na aankomst ondervinden ze problemen met inwoners die niet willen vertrekken. Dan komen ze ook nog eens oog in oog te staan met Leatherface, een beruchte moordenaar met een masker van menselijke huid.

Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Gluck | Cast: Rose Byrne, Domhnall Gleeson, David Oyelowo, e.a.
Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, Peter kan zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Hij gaat op onderzoek uit buiten de tuin en vindt zichzelf in een wereld waar zijn ondeugd wordt gewaardeerd. Peter komt echter al snel in de problemen. Zijn familie besluit alles op alles te zetten om hem terug te vinden.

Truth or Dare (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Wadlow | Cast: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, e.a.
Een groep vrienden wagen zich aan het spel 'Doen, durf of de waarheid'. Maar wat lijkt op een onschuldig spelletje, blijkt al snel dodelijke gevolgen te hebben. De jongeren worden geconfronteerd met bovennatuurlijke verschijnselen die hun leven tot een ware hel maken. Ze blijken het spel te moeten blijven spelen, zonder te liegen en te weigeren, willen ze het overleven.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair