Alle Netflix/Marvel-series komen naar Disney+ en wel op deze datum

Alle Netflix/Marvel-series komen naar Disney+ en wel op deze datum

We weten nu wanneer!

Wat je eigenlijk al wist is nu ook bevestigd. Alle Netflix-series die in samenwerking gemaakt zijn met Marvel Television komen naar Disney+.

De series komen snel naar de streamingdienst. Eind deze maand verlaten ze Netflix en daarna hoeven we maar twee weken te wachten op de release op Disney+. Die zal plaatsvinden op 16 maart. Het gaat om alle series die gezamenlijk gemaakt werden: Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage, The Defenders en ook The Punisher.

Marvel-series en Netflix
De Marvel-series werden in samenwerking met Netflix gemaakt, toen Marvel Television nog een losse afdeling was en niet direct onder Kevin Feige viel. De series bleken een succes, maar toen besloten werd om Disney+ te lanceren, werden ze allemaal geannuleerd.

De televisieseries werden in eerste instantie gelanceerd als een gedeeld universum op Netflix. Allereerst kwam Daredevil en daarna volgden meer andere series, om vervolgens tot een crossover in de vorm van The Defenders waar een gezamenlijke bedreiging aangepakt moest worden.

Hieronder het bericht op Twitter waaruit blijkt dat de series 16 maart naar Disney+ verhuizen.



NieuwsFilm

meest populair