Krachtige en belangrijke schurk uit 'Doctor Strange 2' lijkt nu echt bevestigd

Krachtige en belangrijke schurk uit 'Doctor Strange 2' lijkt nu echt bevestigd

De poster voor de film bevat flink wat details.

Recent werd duidelijk dat de nieuwe poster voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness misschien wel meer onthuld dan dat de trailer doet die op hetzelfde moment verscheen. Nu is een nieuwe (grote?) schurk uit de film onthuld.

Op een eigenlijk toch best prominente plek op de poster zien we namelijk een glimp van het Marvel-figuur Chthon. Dit personage is mogelijk een nog grotere bedreiging dan het wezen Gargantos en de bekende Scarlet Witch.

Schurk Chthon in tweede Doctor Strange
Chthon is de Elder God en Archdemon of Chaos. Het figuur is de schrijver van Darkhold, een boek waar we Wanda Maximoff in haar handen had tijdens de spooky scène tijdens de aftiteling van WandaVision. Chthon is in de comics verantwoordelijk voor het ontstaan van heksen, vampieren en weerwolven.

Hieronder zie je een Twitter-bericht met de onthulling. Je kunt een hoge resolutie-versie van de poster hier bekijken en op zoek gaan naar de daadwerkelijke plaats op het affiche. En wie weet spot jij nog wel andere hints. De hints naar Captain Carter en mogelijk Deadpool zijn al bekend.

Sam Raimi's Doctor Strange in the Multiverse of Madness verschijnt begin mei in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair