Nieuwe posters voor 'Moon Knight' en 'Doctor Strange 2' (met een verrassing!)

Nieuwe posters voor 'Moon Knight' en 'Doctor Strange 2' (met een verrassing!)

De twee eerstvolgende Marvel Studios-producties.

De fans van het Marvel Cinematic Universe hebben na de nieuwe trailers voor Moon Knight en Doctor Strange in the Multiverse of Madness veel te verwerken. Duidelijk is dat beide producties van Marvel Studios de duistere kant van de franchise bezoeken.


Bekijk uiteraard de trailers hier: Moon Knight en Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Naast dat de trailers doken ook twee nieuwe affiches op voor de Marvel-titels. Hieronder zie je als eerste de poster voor Moon Knight waarin Oscar Isaac te zien als een personage met dissociatieve identiteitsstoornis, en dit zal hem alle kanten op gooien in de serie. Ook komen we in de serie Egyptische Marvel-goden tegen.

Ook met rollen voor Ethan Hawke en May Calamawy debuteert de eerste aflevering van Moon Knight op 30 maart op Disney+. Hieronder de poster.

Bekijk de afbeelding
Hieronder zie je de poster voor de tweede Doctor Strange-film die het titelpersonage van Benedict Cumberbatch door het Multiverse stuurt. Hij krijgt te maken met heel wat ontwikkelingen, van meerdere versies van zichzelf, tot Marvel Zombies en een X-Men personage.

Vanaf 4 mei zie je Sam Raimi's Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de afbeelding
En op de poster van Doctor Strange 2 is een kleine verrassing te zien. De kans is groot dat we in de film een live action Captain Carter te zien krijgen.



NieuwsFilm

meest populair