Nieuwe trailer 'Moon Knight'  opent de deuren naar de Marvel-goden

Nieuwe trailer 'Moon Knight' opent de deuren naar de Marvel-goden

Oscar Isaac ontmoet Egyptische goden.

Vannacht vindt in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië de Super Bowl LVI plaats, de kampioenswedstrijd van de National Football League voor het NFL-seizoen 2021. Het zijn de National Football Conference-kampioen Los Angeles Rams en de American Football Conference-kampioen Cincinnati Bengals die tegenover elkaar staan.

De afgelopen dagen zagen we al de volledige nieuwe trailers voor Pixars Lightyear, Universals Jurassic World: Dominion, het DC Universe Warner Bros. en Jordan Peele's Nope. Deze films krijgen in ieder geval ook een Super Bowl Spot. Tevens krijgen we de eerste echte beelden voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, een prequelserie op de eerdere films.

En nu: Big Game Spot voor Moon Knight

Hieronder zie je de Big Game Spot voor Moon Knight waarin de titelrol is voor acteur Oscar Isaac. Ook zie je belangrijke rollen voor acteurs Ethan Hawke en May Calamawy.

In Moon Knight volgen we het verhaal van Steven Grant, een zachtaardige medewerker van een cadeauwinkel, die wordt geplaagd door black-outs en herinneringen aan een ander leven. Steven ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en een lichaam deelt met huurling Marc Spector. Terwijl de vijanden van Steven/Marc op hen afkomen, moeten ze door hun complexe identiteit navigeren terwijl ze in een dodelijk mysterie tussen de machtige goden van Egypte terechtkomen.

Vanaf 30 maart start Moon Knight op Disney+ aan de zes afleveringen.



NieuwsFilm

meest populair